Pétanque Union Bois le Duc, 's-Hertogenbosch - Nederland

 

 

 

 

Pétanque Union Bois le Duc

 

 

 

‘s-Hertogenbosch - Nederland

 

Opgericht d.d. 6 juli 2016

Aangesloten bij de Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB)

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home

Bestuur

Accommodatie

Evenementen

Uitslagen

Foto’s

Spelregels

Over ‘pétanque’

Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anno 2020 door sport verbonden met

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIEUWS

 

 

12 juni 2022 - Een hele mooie tijd met veel zon maar bovenal ook jeu de boules ligt voor ons. 🥳

 

Wijktoernooi ‘Brabantse Boules’

Op dinsdagavond 14 juni as. doet 'Brabantse Boules' onze accommodatie aan en we zijn er 100% klaar voor! 😃 Na de meer dan extreme waterval van vorig weekeinde hebben de banen zich perfect hersteld.

 

Voor ‘Brabantse Boules’ geldt: aanwezig tussen 18:30 - 18:45 uur, om 19:00 uur starten we. Iedereen, met of zonder boules, lid of geen lid, kan deelnemen. Boules hebben we genoeg te leen.

 

Via www.brabantseboules.nl kun je je nog steeds aanmelden voor de overige locaties en speeldata.

 

Bossche bollenmix

Zet hem in jouw agenda want dit is dé gelegenheid kennis te maken met onze vereniging en de accommodatie. Op zondag 26 juni as. vindt namelijk de door Bakkerij Van Keulen gesponsorde ‘Bossche bollenmix’ plaats. Aanwezig tussen 10:30 - 11:00 uur. Aanvang 11:00 uur.

Ook hiervoor geldt dat iedereen kan deelnemen, met of zonder boules, lid of geen lid. Boules hebben we genoeg te leen.

 

Ga naar onze ‘Evenementen’-pagina voor het affiche van de ‘Bossche Bollenmix’.

 

Reguliere opening

Op woensdagmiddag 15 juni as., is onze eerste woensdagmiddagopening (13:00 - 17:00 uur). De donderdag erna spelen we voor het eerst 3 ronden à la mêlée, deze mixwedstrijden tellen mee voor het individueel clubkampioenschap. Aanwezig tussen 19:00 - 19:30 uur. We starten om 19:30 uur met de eerste ronde. In het weekeinde zijn we geopend op zaterdag- en zondagmiddag van 13:00 - 17:00 uur (let op: op zondag 12 juni zijn we dicht).

 

Voor alle reguliere openingsdagen geldt: aspirant-leden en leden zijn van harte welkom! Uiteraard kunnen belangstellenden gerust een keer mee komen spelen. 😉

 

Ga naar onze ‘Accommodatie’-pagina voor alle reguliere openingstijden.

 

 

11 juni 2022 - Het was een hels karwei maar, na een lange dag en liters vocht(verlies), is de extra drainage van de grote speelbak aangesloten. Er lopen vier 7 cm. diameter buizen vanaf de grote speelbak (11 jeu de boules-banen) naar het lagergelegen bosage verderop. Hiermee wordt excessieve regenval zoals op 1e Pinksterdag 2022 voortaan uiterst effectief afgevoerd.

 

 

Daags na 1e Pinksterdag: ongeveer

10 cm. water op de banen.

 

Werk in uitvoering.

 

Tekening van de extra

drainagebuizen.

 

 

9 juni 2022 - Vandaag was het dan eindelijk zover, het 1e Bossche wijktoernooi van ‘Brabantse Boules’ is gespeeld! 😊 Op de locatie ’s-Hertogenbosch Zuid (Zuiderparkweg 282) maakten 20 deelnemers hun opwachting om met elkaar een sportieve strijd aan te gaan.

 

Op onze website vind je de foto’s en uitslagen van dit wijktoernooi en die van de komende wijktoernooien in de andere stadsdelen (lees: ’s-Hertogenbosch West, Engelen en Rosmalen). Ga naar de subpagina Foto’s voor al het beeldmateriaal en naar ‘Uitslagen’ voor de tussen- en uiteindelijk eindstanden ‘Brabantse Boules’.

 

Inschrijven voor de overige dagen van 'Brabantse Boules' kan nog steeds, ga hiervoor naar www.brabantseboules.nl. Je kunt je voor één locatie maar wel voor meerdere dagen inschrijven.

 

 

“Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!”

 

 

8 juni 2022 - Omstreeks 13:00 uur stonden er al grote plassen op het Oberon-plein in Engelen en dat met de pieken van de regenval later deze middag/begin van de avond nog in het vooruitzicht. Om die redenen is zojuist het WIJKTOERNOOI IN ENGELEN GEANNULEERD.

 

Volgende week (lees: donderdag 16 juni) is de volgende mogelijkheid in Engelen (Oberon-plein) te spelen: schrijf je daarvoor in (net als voor de overige 2 wijktoernooien aldaar) via de website van 'Brabantse Boules'.

 

Morgen (donderdag 9 juni) gaan we verder met 'Brabantse Boules', dan wordt er (hopelijk!?) voor het eerst gespeeld in ’s‑Hertogenbosch Zuid (Zuiderparkweg 282). Houd onze nieuwssite en Facebook-pagina in de gaten (mocht het anders zijn).

 

Inschrijven voor de overige dagen van 'Brabantse Boules' kan nog steeds, ga hiervoor naar www.brabantseboules.nl. Je kunt je voor één locatie maar wel voor meerdere dagen inschrijven.

 

 

7 juni 2022 - Sinds het gereed komen van de 16 jeu de boules-banen eind mei is het nauwelijks droog geweest. Even hebben we er dan ook aan getwijfeld het grind nog even achterwege te laten om de toplaag te laten rusten/uitharden. Maar, met het oog op ‘Brabantse Boules’ en gesterkt door een paar dagen mooi weer, is besloten het grind toch aan te brengen.

 

Afgelopen zaterdag hadden we een schitterende 1e openingsdag en de jeu de boules-banen waren perfect bespeelbaar. Maar toen, toen kwam 1e Pinksterdag en brak de hemel open. Het zou de op één na natste 1e Pinksterdag ooit worden met 40 - 60 mm. regen in ’s‑Hertogenbosch. Daar is geen (kersverse) jeu de boules-baan tegenop gewassen.

 

Vandaag is geconcludeerd dat de banen onbespeelbaar zijn. Onder het grind ligt een soort van modderachtig geheel en we moeten voorkomen dat de grindlaag zich gaat mengen met de gralux. Als dat gebeurt is het einde zoek. De baan heeft rust en bovenal wat langduriger zon nodig.

 

Er is daarom besloten dat er t/m maandag 14 juni as. sowieso NIET wordt gespeeld op de accommodatie van Pétanque Union Bois le Duc.

 

Meer informatie volgt komende zondag, eveneens via deze nieuwspagina.

 

Oprit en rijstrook A59 bij Den Bosch tijdelijk dicht door water | 112 |  bd.nl

 

Ter illustratie: oprit en rijstrook A59 bij ’s-Hertogenbosch dicht door waterophoping.

 

 

7 juni 2022 - De eerste speelavond van 'Brabantse Boules' in 's‑Hertogenbosch West (lees: dinsdag 7 juni) gaat helaas NIET door! Er is in de afgelopen dagen simpelweg teveel regen gevallen (> 10 cm.) waardoor de bovenlaag van de jeu de boules-banen enigszins vloeibaar lijkt. Om schade te voorkomen is daarom besloten het eerste wijktoernooi te annuleren.

 

Volgende week (lees: dinsdag 14 juni) is de volgende mogelijkheid in 's-Hertogenbosch West te spelen: schrijf je daarvoor in (net als voor de overige 2 wijktoernooien aldaar) via de website van 'Brabantse Boules'.

 

Morgen (woensdag 8 juni) gaan we verder met 'Brabantse Boules', dan wordt er (hopelijk!?) voor het eerst gespeeld in Engelen (Oberon-plein). Houd onze nieuwssite en Facebook-pagina in de gaten (mocht het anders zijn).

 

Inschrijven voor de overige dagen van 'Brabantse Boules' kan nog steeds, ga hiervoor naar www.brabantseboules.nl. Je kunt je voor één locatie maar wel voor meerdere dagen inschrijven.

 

 

 

 

4 juni 2022 - Het was een drukte van jewelste op de eerste openingsdag van de 16 jeu de boules-banen tellende accommodatie van Pétanque Union Bois le Duc. Op de rustiek maar pal naast het clubgebouw van voetbalvereniging s.v. C.H.C. gelegen banen speelden zo’n 50 tot 60 personen een partijtje jeu de boules. “Mooi te zien dat er zoveel animo is voor onze vereniging,” glundert Voorzitter Antoon van Mil trots. Ondanks de zomervakantie, menig oudere gaat tenslotte voor of na het hoogseizoen weg, is er een goede opkomst. Wat opvalt is dat de jongste deelneemster 11 jaar is en de oudste dik in de 80. “Er staat ook een voormalig Turks kampioene bij de dames op de baan,” licht Van Mil toe. “Deze dame (26) is onlangs naar Nederlands gekomen en vormt qua achtergrond op veel manieren een goede match met onze vereniging.” Van Mil doelt hiermee op de multiculturele samenstelling van De Schutskamp en De Kruiskamp waarbinnen de accommodatie zich bevindt. “Ook heeft ze een bepaald spelniveau maar ook een manier van spelen waarmee ze ongedwongen laat zien dat het spel ook een echte sport is.”

 

 

Algemeen Bestuurslid Harm Schilders in actie op de eerste openingsdag.

 

Sport verbroedert!

 

 

1 juni 2022 - Vandaag is de spreekwoordelijke ‘kers op de taart’ geplaatst. De door VL Grondstoffen gesponsorde big-bags met Nederlandse steenslag 2-6 mm. zijn afgeleverd. Voorzitter Antoon van Mil heeft de jeu de boules-banen een soort van gezegend door later die middag een eerste handvol met grind te strooien.

 

 

’s Avonds begon het echte werk toen de 7 man sterke ‘grindploeg’ arriveerde. In een mum van tijd (ongeveer 2 uur) werd het grind uitgereden en verspreid. Secretaris Corrie van Mil - de Looijer verzorgde de koffie en kon later, als 8e speler, aansluiten voor de allereerste jeu de boules-wedstrijden op onze kersverse locatie. 😊

 

 

 

Staand v.l.n.r.: Mohammed Serraji, Corrie van Mil - de Looijer, Mohamed El Baz, Niek Buskop,

Harm Schilders, Ruud van Hintum en Antoon van Mil. Gehurkt op de voorgrond: Theo van Wandelen.

 

 

31 mei 2022 -

 

Wij zijn geopend!

 

Met ingang van zaterdag 4 juni 2022 - 13:00 uur is Pétanque Union Bois le Duc open! Er kan dan regulier worden gespeeld op onze 16 jeu de boules-banen tellende accommodatie aan De Fuik 10 in ’s‑Hertogenbosch. Kijk op de pagina ‘Accommodatie’ voor al onze openingstijden.

 

 

Officiële & officieuze opening

Op zaterdag 2 juli 2022 vindt de officiële opening van de accommodatie plaats.

 

Op zondag 3 juli 2022 vindt de officieuze opening plaats in de vorm van een à la mêlée-toernooi (3 ronden). Hieraan mogen verenigingsleden en geïnteresseerden deelnemen. Deelname is gratis en er zijn voldoende boules aanwezig mocht je die zelf (nog) niet hebben. Klik hier voor de flyer.

 

 

30 mei 2022 - Komende woensdag gaat het grind op de jeu de boules-banen, Het restant daarrvan slaan we op in een door Engels Logistiek gesponsorde palletbak. Wederom bedankt Engels Logistiek! 😊

 

 

 

28 mei 2022 - Onze scorebordjes, die worden gemaakt van 8 mm. dik trespa, zijn nog in productie maar de door DKH Metaalbewerking uit Uden op maat gemaakte knoppen hiervoor zijn al klaar. Wat een werkelijk prachtig product van Nederlandse bodem! 😊

 

 

De kunststof knoppen worden geborgd door aluminium pennen die door het scorebordje heengaan (open sleuf). Dit idee kwam van Antoon van Mil (Voorzitter) die werd geïnspireerd door het speelgoed dat je vaak in de wachtruimtes van tandartsen en doctoren ziet.

 

 

28 mei 2022 - Je waande je even op een camping in plaats van op een jeu de boules-baan. Twee mannen, druk in de weer met touw en haringen maar geen tent te zien. Harm Schilders (Algemeen Bestuurslid) en Antoon van Mil (Voorzitter) hebben vandaag de lijnen van onze 16 jeu de boules-banen aangebracht.

 

 

Op iedere hoek van de speelbak loopt het touw door de haring. Hierdoor is het touw uitstekend te spannen.

Vervolgens wordt er om de ‘x’ meter een omgebogen haring (3e foto) over het touw heengeslagen.

Het grind wordt later gestort waardoor de lijnen als het ware in het grind liggen (en je er minder over struikelt).

 

Alleen aan de buitenzijde van beide speelbakken is, op 30 cm. van de trottoirband, een 4 mm. polypropyleen touw aangebracht. Tussenlijnen worden niet aangebracht, dit om ‘badkuipbanen’ te voorkomen.

 

 

“Vakmanschap is meesterschap!”, dat geldt ook voor Harm Schilders.

 

 

Het resultaat van een halve dag werk

 

 

27 mei 2022 - Samen met zijn moeder en tevens Secretaris van Pétanque Union Bois le Duc, Corrie van Mil - de Looijer, heeft onze Voorzitter (Antoon van Mil) de uitnodigingen gericht aan de toekomstige verenigingsleden verzendklaar gemaakt.

 

 

De uitnodigingen en alle bijlagen ‑, alles bij elkaar zo’n 1.250 vel papier -, zijn verzorgd door:

 

 

Wellseindsestraat 9 | 5325 KH Wellseind (Gld.) | Nederland

T: +31 (0)418 - 552 404 | E: kc@vosseling.nl | I: www.vosseling.nl

 

20 mei 2022 - Op weg naar de voltooiing … 🙂 Er moet bijv. nog worden gewalst in de grootste van de twee speelbakken.

 

 

 

18 mei 2022 - De evenementenkalender is, zo net na de opening van onze accommodatie, al goed gevuld. Zo staan er 3 mixtoernooien in de planning onder naam ‘Bossche Bollenmix’. Je raadt het al: de prijzen van deze toernooien zijn heerlijke chocoladebollen. Vandaag is de sponsoring daarvan officieel rondgekomen en kunnen we met trots bekend maken dat Bakker Van Keulen, o.a. gevestigd in de Helftheuvel Winkelpassage, zorgdraagt voor de prijzen.

 

 

De winkel van Bakker Van Keulen in de Helftheuvel Winkelpassage.

 

 

18 mei 2022 - Weer een dag verder met de aanleg van onze 16 jeu de boules-banen en wat gaat het werk gestaag door: fantastisch! De opening gloort aan de horizon (conform planning). 🙂

 

 

 

17 mei 2022 - Het gaat snel! Vandaag is de kleinste van de twee speelbakken voorzien van een aangewalste laag gralux 0/10. Ook is een deel van de stoep gelegd.

 

En, we hebben geluk! Althans, dat mogen we concluderen aan de scherven die een gevallen fotolijst opleverde. Door de trilling van de trilplaat viel in het clubgebouw van s.v. C.H.C. een oude teamfoto met daarop één van de bestuursleden (Davy Meulenberg) van de muur.

Gelukkig was een reserveglas zo geregeld en kon de fotolijst snel weer in ere worden hersteld. 🙂

 

 

 

 

16 mei 2022 - Ondanks het klamme weer is er vandaag een mooie voortuitgang geboekt. De contouren van de 16 jeu de boules-banen zijn nu duidelijk zichtbaar. 🙂

 

Ook zijn de door KARWEI Den Bosch-West gesponsorde paaltjes voor de scorebordjes voorzien van boorgaten en 'on-site' gebracht.

 

 

 

14 mei 2022 - Voor de 1e keer ooit waait de vlag van de Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB) boven de jeu de boules-banen van Pétanque Union Bois le Duc! 🙂

 

 

V.l.n.r.: Antoon van Mil (Voorzitter), Ruud van Hintum (Penningmeester),

Corrie van Mil ‑ de Looijer (Secretaris) en Harm Schilders (Algemeen Bestuurslid).

 

 

Met gepaste trots ‘hijst’ het bestuur van Pétanque Union Bois le Duc voor de eerste keer

de vlag van de Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB) op haar accommodatie.

 

 

13 mei 2022 - Er worden zogezegd meters gemaakt in ‘s‑Hertogenbosch! 😊

 

 

 

12 mei 2022 - Vandaag bedanken we opnieuw 2 bedrijven die onze onderneming belangeloos sponsoren door middel vn materialen. Fantastisch gewoon! 😊

 

 

 

Van Lijssel Grondstoffen uit ’s-Hertogenbosch

Sponsort het grind voor de jeu de boules-banen.

DKH Metaalbewerking uit Uden sponsort machinaal

geproduceerde scorebordknoppen.

 

 

12 mei 2022 - Vandaag is het grote werk begonnen, het afgraven van de locatie. De ene na de andere vrachtwagen grond werd afgevoerd en tijdens het graven kwam er een onder het gras verborgen klinkerpad tevoorschijn. Gelukkig niets wat een shovel niet aankan! 😊

 

 

 

11 mei 2022 - ls goed bestuur moet je soms genomen esluiten herzien. Zo is vandaag ‑, na een bezoek aan een grindhandel in Waalwijk door Harm Schilders (Algemeen Bestuurslid) en Antoon van Mil (Voorzitter) ‑, het eerder genomen besluit met betrekking tot de te gebruiken top‑/speellaag ingetrokken.

 

In goed overleg met Ruud van Hintum (Penningmeester) is besloten in plaats van Japanse split 5‑8 mm. nu Nederlandse Steenslag 2‑6 mm. toe te passen op alle 16 jeu de boules-banen. Op banen 11 t/m 16 wordt een grovere korrel (8‑11 mm.) over de toplaag gestrooid om het spel (nog) uitdagender te maken.

 

 

Nederlandse Steenslag 2-6 mm. (gefotografeerd in het volle zonlicht).

 

 

11 mei 2022 - Het eerste ‘echte werk’ is begonnen: het gras is gefreesd om het afgraven van de grond te vereenvoudigen. In no-time en met het nodige stof is het gras uit elkaar gehaald. De techniek staat maar weer eens voor niets! 😊

 

 

Hans Mulders, medewerker van Grondverzet- & Transportbedrijf Mark van den Boogaard uit

Sint-Michielsgestel, freest In korte tijd het hele jeu de boules-terrein los.

 

 

7 mei 2022 - Vandaag is de eerste schop de grond ingegaan. Weliswaar niet om daadwerkelijk grond te scheppen maar om de klinkers weg te nemen voor de eerste machinale schep grond. Dat gaat tenslotte wat vlotter. 😉 Gadegeslagen door enkele enthousiaste tientjesleden werd, on regie van onze Voorzitter, de stroombekabeling voor de LED-verlichting aangelegd. Daarbij is het gehele kabeltracé buiten voorzien van een loze mantelbuis (rond 7 cm) voor latere voorzieningen verderop het terrein.

 

Samen met een aantal leden van s.v. C.H.C. is ook het binnentracé aangelegd tot aan de meterkast, toch een slordige 50 meter over een snikhete zolder.

 

 

Het einde van het begin …

 

Grondverzet- & Transportbedrijf Mark van den Boogaard uit Sint-Michielsgestel heeft de piketpalen voor de 16 jeu de boules-banen en het straatwerk al uitgezet: het bedrijf verwacht eerder te kunnen beginnen, dat is mooi natuurlijk! 😊

 

 

Mark van den Boogaard (r) slaat de piketpalen de grond in.

Op de achtergrond het hoofdvoetbalveld van s.v. C.H.C.

 

Om een idee te krijgen van de werkzaamheden vind je hier een uitgebreide fotorapportage. Ook is er een korte video gemaakt als sfeerimpressie.

 

 

7 mei 2022 - Als iets gratis is smaakt het altijd beter! Dat geldt ook voor de minisnacks van Jumbo Van Bergen op de Helftheuvel Winkelpassage. Eigenaar Hans van Bergen voorziet, geheel belangeloos, de beide openingstoernooien van snacks. Dat wordt smullen! Niet ‘Hallo’ maar ‘Bedankt Jumbo’ in dit geval. 😉

 

 

De openingstoernooien zijn definitief gepland in het weekeinde van zaterdag 2 en zondag 3 juli as. Uiteraard wordt er nog een separate uitnodiging verstuurd:

 

Zaterdag 2 juli 2022 - ‘Openingstoernooi’ (genodigden)

 

Zondag 3 juli 2022 - ‘Openingstoernooi’ (verenigingsleden & geïnteresseerden)

 

 

6 mei 2022 - De eerst aanzet is gemaakt: de Gemeente ’s-Hertogenbosch heeft vandaag de piketpaaltjes geslagen waarmee de erfgrenzen zijn uitgezet. Morgen gaan we aan de slag met de bekabeling, later deze maand worden de 16 jeu de boules-banen aangelegd! 😊

 

 

De kadastrale tekening van de 16 jeu de boules-banen.

 

 

6 mei 2022 - Met de toevoeging van de werkelijk prachtige jeu de boules-locatie van Gilde St. Joris - St. Catharina in Rosmalen en de 5 jeu de boules-banen van de voormalige locatie van Stichting Gemeenschapshuis De Meent (De Roos, Zuiderparkweg 282) is de organisatie van ‘Brabantse Boules’ voor de Gemeente ’s‑Hertogenbosch rond. De locaties zijn definitief en inschrijven kan vanaf heden! 😊

 

Dus ga naar www.brabantseboules.nl en schrijf jezelf in! Veel belangrijker nog: schrijf jouw buurman of -vrouw in die dreigt weg te zakken in de eenzaamheid. Dat is namelijk het primaire doel van ‘Brabantse Boules’: het tegengaan van vereenzaming en het stimuleren van nieuwe vriendschappen.

 

Mocht je meer informatie willen over het evenement, neem dat contact op met Antoon van Mil via voorzitter@puboisleduc.nl of +31613531310.

 

Gilde St. Catharina – St. Joris | Welkom op de website van het Sint  Catharina – Sint Joris gilde uit Rosmalen!

 

De leden van Gilde St. Joris - St. Catharina op de 6 jeu de boules-banen van hun accommodatie in Rosmalen.

 

 

5 mei 2022 - Echte ondernemers, hoe groot of klein ook, onderscheiden zich niet door de mate van sponsoring maar de manier waarop ze dit doen en bovenal de gedachte waarmee. Zo hebben vandaag zowel Karwei Bouwmarkt Den Bosch West als Sleutelspecialist & Schoenreparateur Stef Streur  hun spreekwoordelijke ‘steentje’ bijgedragen aan de realisatie/inrichting van onze accommodatie door middel van praktische doch evenzo belangrijke sponsoring.

 

Karwei Bouwmarkt Den Bosch West sponsort de voor de aanleg van de stroomkabel benodigde kleinmaterialen (o.a.: pvc-buizen, clips, tiewraps maar ook paaltjes om het graafwerk uit te kunnen zetten). Sleutelspecialist & Schoenreparateur Stef Streur sponsort op zijn beurt 4 kastsleutels voor een oude archiefkast die we gaan gebruiken voor opslag van diverse materialen.

 

Karwei Bouwmarkt Den Bosch West (Marcel) en Stef Streur, hartelijk dank! 😉

 

 

 

30 april 2022 - “Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd” is bij deze bescheiden maar zeer praktische sponsoring zeker van toepassing.

 

De Bruna-winkel op de Helftheuvel Winkelpassage sponsort maar liefst 192 speld-/klembadges en een pak dikker papier zodat we tijdens (mix-)toernooien de teams/spelers ten opzichte van elkaar kunnen identificeren.

 

Bruna (Marcel Leermakers), bedankt! 😉

 

 

 

Klik op de afbeelding hieronder om de gearchiveerde nieuwsberichten te lezen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan hier onze diensten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB): 3035

Kamer van Koophandel: 66425654

RegioBank: NL80 RBRB 0200 4914 82

 

 

Privacybeleid