Pétanque Union Bois le Duc, 's-Hertogenbosch - Nederland

 

 

 

 

Pétanque Union Bois le Duc

 

 

 

‘s-Hertogenbosch - Nederland

 

Opgericht d.d. 6 juli 2016

Aangesloten bij de Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB)

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Organisatie

Accommodatie

Evenementen

Uitslagen

Foto’s

Spelregels

Over ‘pétanque’

Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anno 2020 door sport verbonden met

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LID WORDEN

 

 

Dus je hebt interesse om een volwaardig lidmaatschap bij ons aan te nemen!?

 

😊 Fijn, wees welkom! 😊

 

Als verenigingslid ontvang je een NJBB-licentie waarmee je kunt deelnemen aan officiële nationale én internationale pétanque-toernooien en/of ‑competities.

 

 

De NJBB-licentie.

 

 

Lidmaatschapssoorten en contributie

Pétanque Union Bois le Duc kent 2 lidmaatschapssoorten: een jeugd- en een seniorenlidmaatschap. Tussen 1 januari t/m 31 december 2024 zijn de volgende contributiebedragen zijn van toepassing:

 

 

Totaal

Senioren

 

Voor het gehele jaar

 

 

€ 77,50

Bij inschrijving tussen 1 juli en 31 december

€ 38,75

Jeugd

 

Voor het gehele jaar

 

 

€ 50,00

Bij inschrijving tussen 1 juli en 31 december

€ 25,00

 

 

Aanmelden als verenigingslid

Om lid te worden van Pétanque Union Bois le Duc dien je het inschrijfformulier volledig in te vullen én ondertekend aan ons Secretariaat te sturen.

 

Inschrijfformulier

 

 

 

 

 

De ontvangst van jouw lidmaatschapsaanvraag wordt uiteraard bevestigd door onze Secretaris! 😊

 

Let op: met het aanvaarden van het verenigingslidmaatschap gaat het aspirant-lid tevens onvoorwaardelijk akkoord met de strekking van de Statuten en het Huishoudelijk Reglement.

 

·       Statuten.

·       Huishoudelijk Reglement.

 

 

Basisspel- & gedragsregels

Pétanque Union Bois le Duc heeft een sociaal en open karakter. De vereniging is er voor de maatschappij, niet specifiek voor recreatieve- of wedstrijdspelers. Gezelligheid staat voorop maar net als bij iedere andere sportvereniging is het spel/de sport de gedeelde noemer. Of je nou lekker laagdrempelig een balletje wilt gooien of competitief bent ingesteld: je bent bij ons van harte welkom! 😊

 

Omdat het jeu de boules (officieel ‘pétanque’ geheten) vaak erg vrijblijvend wordt gespeeld is het goed de basisspel- en gedragsregels te kennen om ervoor te zorgen dat het spel/de sport op eenzelfde wijze wordt gespeeld en beleefd. Let wel, regels hebben geen effect als je niet gezellig maar bovenal respectvol met elkaar omgaat. We zijn tenslotte allemaal mens en hebben ieder een eigen gebruiksaanwijzing. Je zult merken dat door het toepassen van deze regels je het spel nog leuker gaat vinden. Je creëert namelijk voor jezelf en anderen rust en overzicht. Het is wat dat betreft net als in het verkeer: als iedereen de regels volgt zit je ontspannen in/op jouw voertuig en rijd je een stuk beter! Oh ja, voor de ‘verkeersveiligheid’ is het spelen met open schoeisel zoals sandalen niet toegestaan. 😉

 

 

Voor al onze basis- & gedragsregels, klik hier of op de afbeelding hierboven.

 

 

Officiële wedstrijdboules

Binnen 3 maanden na toetreding tot de vereniging dient het verenigingslid in het bezit te zijn van officiële wedstrijdboules. Met regelmaat heeft onze vereniging tweedehands boules te koop, die worden verkocht met een minimale winst met als doel zoveel mogelijk spelers te voorzien van deugdelijk materiaal. Klik hier voor de actuele voorraad.

 

 

 

Verenigingskleding

Pétanque Union Bois le Duc heeft een eigen kledinglijn die bestaat uit een poloshirt, een vest en een regenjas. Er is een herenlijn maar ook een getailleerde dameslijn beschikbaar. Alle kleding is te bestellen via de webshop van onze vereniging.

 

 

Voor de webshop, klik hier of op de afbeelding hierboven.

 

Let op: voordat je jouw verenigingskleding bestelt adviseren we je deze eerst te passen! Dit kan in de winkel van Princen Sport (adres: Graafseweg 62, 5213 AL ‘s‑Hertogenbosch), daar wordt tevens de door jou bestelde kleding afgeleverd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB): 3035

Kamer van Koophandel: 66425654

RegioBank: NL80 RBRB 0200 4914 82

 

 

Privacybeleid